Actueel

Bereikbaarheid Feestdagen

In verband met de feestdagen in april, mei en juni is Salland Bewind op de volgende dagen niet bereikbaar:

15, 18 en 27 april
5, 26 en 27 mei
6 juni

In geval van spoed wordt verzocht een e-mail te sturen. 

Branchevereniging Horus

Salland Bewind is sinds 2021 lid van de branchevereniging Horus. Als wettelijk vertegenwoordiger neem ik mijn werk erg serieus. Door lid te zijn van een branchevereniging moet er voldaan worden aan extra kwaliteitseisen naast de kwaliteitseisen die vanuit de rechtbank worden gesteld. Wil je weten wat ik allemaal voor jou kan betekenen? Neem dan vooral laagdrempelig contact met mij op via info@sallandbewind.nl of bel/whatsapp/sms naar 0627258842.  Ook kan er via de website een contactformulier ingevuld worden. 

Waarneming

Vanaf maandag 6 september tot maandag 4 oktober ben ik met verlof. Vanaf dat moment zal het contact tijdelijk niet met mij plaatsvinden, maar met mijn collega bewindvoerder Kim . Verder blijft alles hetzelfde. 

Het leefgeld, de vaste lasten en overige betalingen blijven in deze periode gewoon doorlopen. Mocht je vragen hebben, dan kan hiervoor gewoon naar hetzelfde nummer een WhatsApp sturen of naar bellen, mocht er niet opgenomen worden maar wil je wel graag telefonisch contact, spreek dan even een voicemail in. 

Openingstijden

 In september is er een verandering in de bereikbaarheid van Salland Bewind. Vanaf 1 september 2021 is de nieuwe bereikbaarheid van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur.  

Via WhatsApp, e-mail of telefoon wordt op de werkdagen zo snel mogelijk gereageerd. Buiten de bereikbaarheidstijden kan er wel een WhatsApp of e-mail gestuurd worden . Hier wordt meestal de volgende werkdag, maar uiterlijk binnen twee werkdagen op gereageerd. Wilt u graag terug gebeld worden? Spreek dat een voicemailbericht in en we bellen u uiterlijk de volgende werkdag terug.